Şuhut İlçe Tarım Müdürlüğü'nde görev yapan personellerin emekliliği dolayısıyla düzenlenen veda yemeğinde duygu dolu anlar yaşandı. Şuhut İlçe Tarım Müdürlüğü'nde 36 yıldır görev yapan Mustafa Argadal ve 18 yıldır görev yapan Murat Kabakçıoğlu emekli oldu. Şuhut İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından emekli olan personeller Mustafa Argadal için veda yemeği düzenlendi.

Şuhut İlçe Tarım Müdürlüğü personelleri Mustafa Argadal (60) ve Murat Kabakçıoğlu'nun (48) emekli olması dolayısıyla Hacıbey Lokantasında veda yemeği düzenledi. Düzenlenen veda yemeğinde günün anlam ve önemine binaen bir konuşma gerçekleştiren Şuhut İlçe Tarım Müdürü Yavuz Arslan açıklamalarında, "Mesai arkadaşlarımızın emekliye ayrılması dolayısıyla kendilerine Şuhut İlçemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni hayatlarında sağlıklı, huzurlu bir yaşam diliyoruz" dedi.

60 Yaşında 36 yıllık mesleğinden emekliye ayrılan Mustafa Argadal günün anlam ve önemine binaen gerçekleştirdiği konuşmasında, ''36 Yıldır görev yaptığım Şuhut İlçe Tarım Müdürlügü'nden emekli oldum. Kurumdan ziyade bir aile ortamı oluşmasına katkıda bulunan hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu uzun süreçte yanlışlıkla da olsa kırdığım arkadaşlarımdan helallik diliyorum. Allah a emanet olun" dedi.

48 Yaşında 18 yıllık mesleğinden emekli olan Murat Kabakçıoğlu ise konuyla ilgili açıklamalarında, "18 Yıldır görev yaptığım Şuhut İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden emekli oldum. Bu süreçte meslektaşlarımızla beraber iyisiyle kötüsüyle güzel vakitler geçirdik. Bu süreçte desteklenmesi gelmeyen tüm meslektaşlarıma arkadaşlarıma canı gönülden teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

Haber: Recep Dikici


Şuhut İlçe Tarım Müdürlüğü'nde Emekli Olan Personellere Veda Yemeği

Şuhut İlçe Tarım Müdürlüğü'nde Emekli Olan Personellere Veda Yemeği