Şuhut İlçe Jandarma Komutanlığında Trafik Tim Komutanı olarak görev yapan Uzm.j.VIII.Kad.Çvş Mustafa Alemdağ emekli oldu. 

Şuhut İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Biriminde yapmış olduğu görevini başarılı olarak sürdüren Uzman Jandarma Mustafa Alemdağ yaş haddi dolayısıyla emekli oldu. Başarılı bir kariyer geçiren Alemdağ Şuhut halkı tarafından da gönülden sevilen bir kişiydi. Vatandaşları trafik konusunda adeta bir öğretmen gibi bilinçlendiren Alemdağ’ın emekli olması Şuhut’lu vatandaşları hüzne boğdu. Sevenleri Alemdağ’ın emekli olmasının ardından memleketinde ikamet edeceğinden dolayı ondan ayrılmak istemedi. 

Bizde Şuhut Postası olarak kıymetli komutanımıza, abimize gerçekten çok alışmış ve de başarılı kariyeri ve ilçemize vermiş olduğu mukaddes görevden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. Gerçekten bizlere bir abi bir kardeş olarak yaklaşan Mustafa Alemdağ Komutanımızı gönülden seviyor gönüllerimizin bir olduğunu ifade etmek istiyoruz. Emekli olan Mustafa Alemdağ Komutanımıza emeklilik yaşamında başarılar diliyoruz.

 

 


Şuhut İlçe Jandarma’nın Çalışkan İsmi Mustafa Alemdağ Emekli Oldu

Şuhut İlçe Jandarma’nın Çalışkan İsmi Mustafa Alemdağ Emekli Oldu