Başkan Bozkurt ve Kaymakam Kaçmaz'dan Bursa Ziyareti Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz Bursa'ya ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Bursa Kemalpaşa OSB’de yaklaşık 500 kişinin İstihdam Edildiği Viapot Firmasını Ziyaret ettiler. Ziyarete Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu ve Şuhut Köylere hizmet götürme birliği Müdürü Mehmet Günhan da eşlik etti. Ziyarette üretim ve Ar-ge sorumluları tarafından bilgi alan Başkan Bozkurt ve Kaymakam Kaçmaz Şuhut Kadın Kooperatifi tarafından üretilen ürünler hakkında bilgi verdi.

Viaport firması ziyaret edildi
Fabrika sahipleri tarafından çamur aşamasından paketleme aşamasına kadar çömleğin fabrika içerisindeki evrelerini tek tek Başkan Bozkurt ve Kaymakam Kaçmaz’a anlatıldı. Ziyaret sonrasında konuşan Başkan Bozkurt “Şuhut Çömlek Atölyesi İçin Girişimlerimiz ve Ar-Ge Çalışmalarımız Devam Ediyor. Çömlek Sektörünün Liderleri Arasında Olan Bursa Kemalpaşa OSB’de Yaklaşık 500 kişinin İstihdam Edildiği Viapot Firmasını Ziyaret Ettik. Var Gücümüzle Şuhut İçin Çalışıyoruz. Çömlek atölyesini geliştirerek daha fazla istihdam sağlamanın yollarını arıyoruz.


Şuhut heyeti Bursa'ya çıkartma yaptı

Şuhut heyeti Bursa'ya çıkartma yaptı