Bir seçim dönemi daha bitti. Sonuçların ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun.
Tarihimizin en büyük felaketlerinden 10 ili etkileyen depremin üzerinden 4 ay geçti yaralar hâlâ kanıyor. Bölgeye olan, ilgimizin azalmaması gerekiyor.Bu konuda ihtiyaç olduğunda elimizden gelen tüm güç ile mücadele edeceğiz.

Gelelim Şuhut'umuzun, yakın bir süreçte tüm Şuhut’u davet etmeyi istediğimiz bir toplantımız olacak. Burada sizlerden gelen talepleri, bizlerin belirlediği ihitiyaçları sizlerin desteğiyle ilgili ve yetkili mercilerimize duyurmak istiyoruz.
İlçemiz adına bazı eksiklerin giderilmesi, yanlışların düzeltilmesi konusunda gönülden gönüllü olduğumuzu bir kere sizlerle huzurunda dile getireceğiz.
Bunlardan bazıları şöyle;
*Eksiksiz bir cenaze hizmeti için yetkililerden taleplerimiz
*Özellikle cenazelerde aileyi yoran örf adetlerin bir kısmının daha sade şekilde yerine getirilmesi için gerekli bilincin oluşturulması.
*Deprem, sel ve benzeri afetlerde görev olacak gönüllü ekiplerinin eğitimi ve ilçe için hazırlanması
*Özellikle bulunmayan az bulunan kan gruplarının tespit edilip gönüllü bağışcılardan oluşan bir liste oluşturulup ihtiyaç anında acil destek olmak
*Tüm yardım kuruluşları dernek, vakıflar ile iletişimde olup ortak projeler üretmek.
*Şuhut dıışında yaşayan hemşehrilerimiz ile bağ kurup il il temsilciler belirlemek
*Şuhutumuza istihdam konusunda duyarlı olup yatırımlar için çalışma yapmak.
*Ve en önemlisi üniversite kazanmış ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yönelik burs ve sosyal destek sağlamak.
*İyilik sadece insana yapılmaz, diyor Muharrem abim doğru söylüyor. Her canlıya ağaca, kuşa, çiçeğe, kediye, köpeğe, çevremize, doğal kaynaklarımıza elektriğe, suya iyilik yapmanın önemini sizlerle paylaşmak beraber adım atmak istiyoruz.
*Çevre temizliğini çok önemsiyoruz, hani diyor ya benim çöpüm değil ama benim dünyam. Bıkmadan usanmadan bu konuya eğileceğiz.
*Ve bir çok proje sizlerin desteği ile umarız yetkililerin ilgisi ve çabalarıyla daha güzel bir Şuhut için adım olacak, Ülke içinde örnek olacak.
22.06.2023 tarihinde ŞELALE DÜĞÜN SALONUNDA yapacağımız toplantımızda sizleri aramızda görmek bizlere güç verecektir" ifadelerine yer verildi. 


Şuhut Gönüllülerinden Bilgilendirme Mesajı

Şuhut Gönüllülerinden Bilgilendirme Mesajı