Afyonkarahisar'ın Şuhut Fatih Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri Ramazan'ı Şerif ayı dolayısıyla iftar programında bir araya geldi. 
Fatih Ortaokulu Bahçesinde düzenlenen iftar programına öğretmen ve 200 öğrenci katıldı. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşen iftar programında öğrenciler ilk kez bir arada iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı. Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar etkinliği Fatih Ortaokulu Dinkültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Vahit Akkaya tarafından yapılan dua ile devam etti. 


Fatih Ortaokulu Öğrencisi Mustafa Karataş konu ile ilgili açıklamalarında, "Bugün arkadaşlarım ile birlikte iftar yapıyorum okulda heyecanlıyım. Öğretmen ve arkadaşlarımızla birlikte ilk kez iftar yaptığımız için güzel bir gün" dedi. 
Fatih Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencisi Onur Altın ise konu ile ilgili açıklamalarında, "Bugün arkadaşlarım ile beraber iftar yaptığımız için çok mutluyum. Heyecanlıyım yani" dedi. 
Furkan Ceylan konuyla ilgili açıklamalarında, "Arkadaşlarımızla iftar yapıyoruz çok mutluyuz. Öğretmenlerimiz de yanımızda zaten hayırlı akşamlar" dedi. 
Dinkültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Vahit Akkaya konuyla ilgili açıklamalarında, "Özellikle biz bu etkinliğe 2019 yılında başlamıştık. Daha sonradan ister istemez pandemiden dolayı ara verdik. Bu yılda iftar etkinliğimizin ikincisini yapmayı düşündük. Bugün hep beraber mutlu bir şekilde ögrencilerimizle  beraber iftarımızı açtık. Herkes mutlu bir şekilde toparlama aşamasındayız. 
Fatih Ortaokulu Müdürü Cengiz Öztürk düzenledikleri iftar programı ile ilgili açıklamalarında, "Bu yıl ilk yaptığımız 2018-2019 eğitim öğretim yılında ilk iftarımızı yaptık. Velilerimiz ve öğrencilerimizden güzel görüntüler aldık. Böyle etkinlikler hoş oluyor beraber oruç açmak çocuklarımızla beraber dua etmek çok hoş oluyor. Bu yıl öğrencilerimiz ile beraber pandeminin arkasından tekrar etmek isteği doğdu. Bu istek üzerine ikincisini yaptık" dedi.


Şuhut Fatih Ortaokulu İftarda Bir Araya Geldi

Şuhut Fatih Ortaokulu İftarda Bir Araya Geldi