Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Olağan Genel Kurul Seçimi yapıldı.


Şuhut Düğün Salonunda gerçekleşen genel kurula Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Konak, Afyonkarahisar Elektrikciler Odası Başkanı Mehmet Karagöz, Sinada Eczanesi Yönetim Kurulu Başkanı Barbaros Kılınçkaya, Şuhut Belediyesi Meclis Üyesi Murat Dede, Şuhut İGM Üyeleri Umut Eroğlu, Gültekin Özdemir, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı İnş. Müh. Ali Diren, İyi Parti Şuhut İlçe Başkanı Cengiz Oral, Afyonkarahisar CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Peynirci, MHP Şuhut İlçe Başkanı Abdullah Zeybek ve protokol üyeleri katıldı.

Divan Başkanlığını Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak yaptı.1040 üyesi bulunan odanın 817 üyesi oy kullandı. Mevcut başkan Ahmet Akdağ  441oy alırken diğer Başkan adayı Ali Altan ise 352 oy aldı. Ahmet Akdağ 2.kez Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçildi.

Üyelerinin her zaman yanlarında olacağını belirten Başkan Akdağ, "Ben elimden geleni şimdiye kadar yönetim kurulu olarak yaptık. Her zaman esnaflarımızın sorunlarını dinledik. Sorunları için elimizden gelen gayreti gösterdik. Eğer bize gelipte benim problemlerimle ilgilenmedi diyen esnafımız varsa buyursun gelsin diyorum ben başka da birşey demiyorum. Genel kurulumuz tekrar hepimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.


Şuhut ESO Seçiminde Başkan Akdağ İpi Göğüsledi

Şuhut ESO Seçiminde Başkan Akdağ İpi Göğüsledi