Afyonkarahisar'ın Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Akdağ ve yönetim kurulu üyeleri 13 Mart pazar günü yapılacak Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan seçimi kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. 

Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Akdağ ve yönetim kurulu üyeleri 13 Mart pazar günü gerçekleştirilecek olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan seçimi kapsamında büyükbaş ve küçükbaş hayvan pazarını ziyaret ederek hayvan üreticileri ile bir araya geldi. Hayvan üreticileri ile ayaküstü bir süre hasbihal eden Başkan Akdağ ve yönetim kurulu üyeleri üreticilerin istek ve taleplerini dinledi. Başka nokta yönetim kurulu üyelerinden büyük ve küçükbaş hayvan üreticilere yoğun ilgi gösterirken başkan Akdağ ve yönetim kurulu üyeleri ise misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. 

Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Akdağ daima küçük ve büyükbaş hayvan üreticilerinin yanında olduklarını onlar için gece gündüz demeden çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. 

Ziyaret günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi. 


Şuhut ESO Başkanı Akdağ: Daima Hayvan Üreticilerimizin Yanındayız

Başkan Akdağ: Daima Hayvan Üreticilerimizin Yanındayız