Afyonkarahisar'ın Şuhut Belediyesi'ne ait tesislerde İsrail menşeli ürünlerin satışı yasaklandı.

İsrail'in Gazze işgalini protesto etmek amacıyla Şuhut Belediyesi'ne ait sosyal tesislerde İsrail menşeli ürünlerin satışı yasaklandı.

Gazze’ye saldırılarını sürdüren İsrail’i protesto etmek amacıyla Şuhut Belediyesi’ne ait sosyal tesislerde İsrail menşeli ürünlerin satışı ve dağıtımı yasaklandı. İsrail'in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’ne saldırılarında çoğunluğu çocuk ve kadın binlerce insan yaşamını yitirdi. İsrail’i protesto etmek amacıyla İsrail menşeli ürünlerin satışına karşı boykot kampanyasına Şuhut Belediyesi de katıldı. Belediyeye ait sosyal tesislerde İsrail menşeli ürünlerin satılmaması ve dağıtılmaması yönünde karar alındı.

FİLİSTİN'İN YANINDAYIZ''

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt konuyla ilgili açıklamalarında, “Filistin’de savaş suçu işleyen ve soykırım yapan terör devleti İsrail’in ürünleri sosyal tesislerimizde satılmamaktadır. Filistinli kardeşlerimizin canına, malına ve toprağına kasteden siyonistlere destek olan tüm ürün ve hizmetleri boykot ediyoruz. Daima Filistin’in yanındayız” ifadelerine yer verdi


Şuhut Belediyesinden Sosyal Tesislerde İsrail Menşeli Ürünlerin Satışına Yasak

Şuhut Belediyesinden Sosyal Tesislerde İsrail Menşeli Ürünlerin Satışına Yasak