Afyon Süper Amatör Liginde mücadele eden Şuhut temsilcisi Şuhut Belediye Hisarspor, 2023 2024 hazırlıkları kapsamında Türkiye İşitme Engelliler A Milli Takımı ile oynadığı futbol müsabakasında 0-0'lık sonuçla dostluk kazandı. 

 

20 Eylül'de Malezya'da düzenlenecek olan dünya şampiyonası hazırlıkları kapsamında Afyonkarahisar'da bulunan son dünya şampiyonu Türkiye İşitme Engelliler A Milli Takımı Şuhut temsilcisi Şuhut Belediye Hisarspor ile Şuhut Şehir Stadyumunda karşı karşıya geldi. İlk yarıya hızlı başlayan ev sahibi takım Şuhut Belediye Hisarspor Türkiye İşitme Engelliler A Milli Takımı ile oynadığı futbol müsabakasında devre arasına 0-0 beraberlikle girdi. 


İkinci yarıda her iki takımın da mücadeleci kimliği ile oynanan futbol müsabakasında Şuhut Belediye Hisarspor Türkiye İşitme Engelliler A Milli Takımı karşısında iyi oynamasına karşı gol sansı bulamadı. Kıran kıran oynanan futbol müsabakası 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı. Dostluğun kazandığı futbol müsabakasında her iki takımın da oyuncuların birbirleriyle olan samimiyeti gözlerden kaçmadı. Ayrıca temsilcimiz Şuhut Belediye Hisarspor hazırlık maçında oynadığı futbol müsabakasında oynadığı güzel futboluyla Afyonkarahisar Süper Amatör Ligi 2023-2024 sezonuna ne kadar iddialı gireceğini de göstermiş oldu. 
Haber Özel: Recep Dikici


Şuhut Belediye Hisarspor Türkiye İşitme Engelliler A Milli Takımı Maçında Dostluk Kazandı

Şuhut Belediye Hisarspor Türkiye İşitme Engelliler A Milli Takımı Maçında Dostluk Kazandı