Afyonkarahisar Süper Amatör Liginde mücadele eden Şuhut temsilcimiz Şuhut Belediye Hisarspor, yeni sezon transfer çalışmalarında dış transferde 7 oyuncuyla anlaştı.

Şuhut Belediye Hisarspor, dış transfer çalısmalarına hızlı başladı. Kulup Başkanı Abdullah Zeybek, Başkan Yardımcısı Necati Kebeli ve yönetim kurulunun yoğun girişimleriyle devam eden dış transferlerde 7 oyuncuyla anlaşıldığı öğrenildi. 

Dış transfer çalışmalarının neticesinde anlaşılan Feyzullah Salman, Mehmet Balban, Ahmet Nuri Gökten, Sadettin Arslan ile anlaşılırken, 2023-2024 Sezonu Amatör Takımlar Uygulama ve Esasları Kitapçığının yayınlanmaması dolayısıyla isimlerin açıklanmadığı öğrenildi. Yetkililer tarafından karakter sahibi özü sözü bir bütün sporculara kapılarının açık olduğu belirtildi. Bir başka konu ise yetkililer tarafından Afyon Ligindeki kulüplerin birbirleriyle istişare ederek piyasayı karıştırarak sporcu piyasasındaki dedikoduların önüne geçilmesini engellemek olduğu ve her kulüp yöneticisine telefonlarının açık olduğunu ve yanlış anlaşılmalara Mahal verilmemesi gerektiğini bildirdiler.

Haber: Recep Dikici


Şuhut Belediye Hisarspor DışTransferde 7 oyuncuyla anlaştı

Şuhut Belediye Hisarspor DışTransferde 7 oyuncuyla anlaştı