Sandıklı Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, Şehir Mezarlığında bulunan yeni yerinde sandıklılara hizmet vermeye başladı.

sandıklıların defin, yıkama, kabir ruhsatı, cenaze işlemleri, cenaze aracı gibi konuları tek yerden çözmelerini sağlamak için, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün direktifleriyle, Mezarlıklar Müdürlüğü, İlçe Şehir Mezarlığında hizmet vermeye başlamıştır.

Mezarlıklar Müdürlüğünün işlemlerini yapmış olduğu alanlar yenilenmiş, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için baştan sona değişim ve yenileme çalışmaları yapılmıştır.

Mezarlıklar Müdürü Hasan Kaşdaş’tan alınan bilgiye göre; Salı ve Perşembe günleri olmak üzere haftada iki gün Şehir Mezarlığının komple temizlik çalışmalarının yapılmakta olduğu, bakım ve onarım çalışmaları yapılarak daha nezih bir hale geldiğini, Mezarlıklar Müdürlüğü araç garajı yapıldığını, sandıklıların ortak kullanım alanında olan mescit, tuvalet ve lavaboların değiştiğini ayrıca burada cenaze namazı kılınması için musalla taşının olduğu alanın düzenlendiği, çalışan görevli arkadaşlar için bürolar hazırlandığını, Miralay Reşat Bey’in makam mezarı dâhil olmak üzere bütün mezarlıkta bakım çalışmalarının yapıldığının bilgisini verdiler.


Sandıklı Mezarlıklar Müdürlüğü yeni yerinde

MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ YENİ YERİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLADI