Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü Sivil Savunma ve Seferberlik Hizmetleri Birimi, kuruma bağlı kuruluşlardaki denetimlerini tamamladı.


Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü Sivil Savunma Uzmanı Erdal Kayış başkanlığında Merzuka Abacı ve Mutlu Kavak'tan oluşan ekip, yaptıkları denetimlerde, sivil savunma hizmetleri kapsamında, denetimlerini tamamladı.

Denetimlerde, planlar, personel tahliye planlaması, sığınaklar gibi yangına karşı alınacak önlemler kapsamında, yangın planları, yangına karşı alınacak tedbirler, yangın söndürme cihazlarının bakımı kontrolü, koruyucu güvenlik kapsamında, bina ve çevre güvenliği, binaların fiziki şartları, kazan daireleri, mutfaklar, çamaşırhaneler, arşivler, özel güvenlik hizmetlerinin sunumu ile ilgili, özel güvenlik görevlilerinin denetimi, özel güvenlik izin belgeleri, bina güvenlik ve koruma planlarının hazırlanması, POL-net uygulaması konularında gözlem ve  değerlendirmeler yapıldı. 

Denetim kapsamında, Müdürlüğe bağlı bütün İlçe Sağlık Müdürlükleri, İlçe Devlet Hastaneleri ve Entegre Hastaneler, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları, Kayış ve ekibi tarafından ziyaret edildi.


Sağlık Kurumlarına Sivil Savunma denetimi

Sağlık Kurumlarına Sivil Savunma denetimi