İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun;
“Ya bir yol bulacağız, ya da bir yol yapacağız”
“Yerel seçimlerde herkese kapımız açık”


İYİ Parti Afyonkarahisar Av. Milletvekili Hakan Şeref Olgun, partisinin Büyük Taarruz’un yıldönümünde Kocatepe’de düzenlenen etkinliğe katılan, destek veren, emeği geçen herkese teşekkür ederek, mücadeleye devam edeceklerini ifade etti.
Olgun; “Bu anlamlı günümüzde, ülkemizin her köşesinden gelerek Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve bizleri yalnız bırakmayan, tüm vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

MÜCADELEYE DEVAM

Afyonkarahisar'da bir araya gelerek İYİ Parti'nin varlığını ve gücünü bir kez daha ortaya koyduklarını dile getiren İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun; “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ifade ettiği gibi; ‘Ya bir yol bulacağız, ya da bir yol yapacağız. Vatan emrederse duramayız, cenk ederiz’ Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti için mücadeleye devam. Giderek büyüyen İYİ Parti olarak yerel seçimlerin startını da bugünden vermiş bulunmaktayız” diye konuştu.

TEŞKİLATLARIMIZ HAZIR

Olgun; “Kocatepe’de bir kez daha gördük ki; İYİ Parti giderek büyüyor. İYİ Parti bir kez daha mücadeleci olduğunu ortaya koydu. Afyonkarahisar’da da tüm ilçe teşkilatlarımız yerel seçimlere hazır ve gece gündü çalışmalarına devam edecektir. Yerel seçimlerde herkese kapımız açık. Tüm aday adaylarımıza da şimdiden başarılar dilerim” şeklinde konuştu.
İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Kocatepe sırtlarından verilen yerel seçim startının Afyonkarahisar'a ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.


Olgun; Seçim startını Kocatepe’den verdik

Olgun; Seçim startını Kocatepe’den verdik