İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun;
-“Önce verdiğiniz sözleri yerine getirin sonra CAZ yapın”
-“AKP’nin Yıktıklarını YAPACAĞIZ, Söz verip yapmadıklarını YAPACAĞIZ”

AFYONKARAHİSAR – İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, “Her seçim öncesi olduğu gibi bu seçim öncesinde Özkaya’dan yine CAZ konseri dinlemeye başladık” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’nın memleketi Dinar ilçe teşkilatında yaptığı konuşmasına değinen Milletvekili Olgun, yerel seçimlere 69 gün kala Ali Özkaya’nın yine müjdelere başladığını belirterek, söz verip de yapamadıklarına Dinarlıların şahit olduğunun altını çizdi.

BÖLGE İNSANINI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Milletvekili Özkaya’nın geçtiğimiz seçimlerde verdiği sözleri bile yerine getirmemesine rağmen yeniden müjdeler vermesinin yine “Yalan Siyaseti”nin hortladığına işaret eden İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun; “2019 yerel seçimlerde Dinar’da termik santral kurulacağı ve en az 3000 kişinin istihdam edileceği müjdesini veren ve ilçe halkını ve bölge insanımızı büyük bir hayal kırıklığına uğratan Özkaya, bugün partisinin Dinar ilçe teşkilatını ziyaretinde yerel basının sorularını yanıtlamış ve birçok hayali proje müjdesiyle hemşerilerimize yalan dolan algı operasyonu yapmaya başlamıştır. Dombay ovası kapalı sistem sulama projesinin ihale sürecinin bitmek üzere olduğunu beyan etmiş 
Bu konuyla ilgili son 10 yılda yüzlerce kez müjde vermesine rağmen başta Dombay ovasındaki köylerde yaşayan insanlarımız büyük hayal kırıklıklarına uğratılmıştır. Dinarın kapalı pazar yerine kavuşturulduğunu beyan etmiş Bölgenin en büyük pazar yeri olan Dinar pazar yerinde 4 yıldır yapımı yılan hikâyesine dönen ve yüzlerce esnafımızın ve alışveriş için gelen binlerce vatandaşımızın yaşadığı rezaleti herkes bilmektedir. Cumhur ittifakı belediye tarafından yıkılan ve yapımı yılan hikâyesine dönen ve Dinar ilçemizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan Yaşlı bakım ve huzur evine bırakın bir çivi çakmayı proje dahi çizemediğinize tüm Dinarlı hemşerilerimiz şahittir” dedi.

ÇİVİ ÇAKILMAYAN YOL MÜJDESİ

Özkaya’nın 22 Yıllık AKP iktidarında bir çivi bile çakılmayan Çay-Dinar arası karayolunun yerel seçimler sonrasına tarih vererek yatırım kapsamına alınacağı müjdesini de verdiğini hatırlatan Milletvekili Olgun, yalan siyasetinin seçim öncesi yine sahneye konulduğunu ifade etti.
Milletvekili Olgun; “22 yıllık AKP hükümetlerinde bu yola bir çivi dahi çakılmadığını tüm Çölovası’nda yaşayan vatandaşlarımız ve Türkiye’nin dört bir tarafından özellikle nakliye sektöründe faaliyet gösteren tırcı ve kamyoncu vatandaşlarımız bilmektedirler. Dinarlı hemşerilerimiz, Çaylı hemşerilerimiz sizin bu yalanlarınıza şahittir” diye konuştu.

VERİLECEK ÇOK CEVAP SÖYLENECEK ÇOK SÖZ VAR

Özkaya’nın yalan siyasetine karşılık verilecek çok cevap ve söylenecek çok söz olduğunu belirten İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, “Yıktıklarını yapacağız, söz verip yapmadıklarını yapacağız” dedi.

Özkaya’nın “belediye yönetimine talip olanların kaynakları nereden bulacaklar” sözünü de esefle karşıladığını belirten Milletvekili Olgun; “Siz babanızın kasasından mı para harcıyorsunuz?” diye konuştu.
Her belediyenin partisine bakılmaksızın aylık ödeneklerinin karşılandığına dikkat çeken Milletvekili Olgun; “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde tüm belediyelere hangi partili olduğuna bakılmaksızın yapacakları hizmetler için nüfus sayılarına göre aylık para gönderilir. Buda yetmez hangi partili belediye olduklarına bakılmadan yaptıkları doğru projeler için iller bankası aracılığı ile kredi temini yapılır. Bu da yetmez birçok proje için yurtiçi ve yurtdışı hibe desteği sağlayan kaynaklar vardır. Son söz olarak Dinarlı hemşerilerimiz 5 yıllık cumhur ittifakı ve AKP belediyeciliğinde verilen vaatlerin yerine getirilmediğinden büyük hayal kırıklığı yaşamıştır. Allah’ın izni vatandaşlarımızın teveccühü ile 31 Mart’ta Dinar ilçemizi İYİ belediyeciliğe kavuşturacağız. AKP’nin Yıktıklarını YAPACAĞIZ, Söz verip yapmadıklarını YAPACAĞIZ. Dinarımızı hak ettiği günlere ve marka değerine KAVUŞTURACAĞIZ. At binenin kılıç kuşananın, mutlaka başaracağız” diye konuştu.


Olgun: “Seçim öncesi Özkaya’dan CAZ konseri”

Olgun: “Seçim öncesi Özkaya’dan CAZ konseri”