“İnsanlarımızın elinden belediyelerini bile aldılar”

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Olgun, “Ülkemiz için değişim şart. Birleşe birleşe kazanacağız” dedi.

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Olgun, Sultandağı ilçesine bağlı Dereçine Beldesi ile Karapınar ve Üçkuyu köylerini ziyaret etti.

 

Köylüler tarafından yakın ilgiyle karşılanan Olgun, köylülerle konuştu, sıkıntılarını ve dertlerini dinledi.

 

EL KOYAN DEĞİL EL VERMEYE GELİYORUZ

 

Derecine Beldesinde konuşan İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Olgun, Kiraz üreticisinin yıllardır sıkıntı içinde olduğunu bildiğini söyledi.

Kendisinin de bir çiftçi olduğunu dile getiren Olgun, “Avukatlığımızın yanında çiftçilikle uğraşıyorum. Ben bu toprakların çocuğuyum ve sizlerin sıkıntılarını yakından biliyorum. Yakıdan biliyorum çünkü Çay bölgesindeki çiftçilerimizin de Sultandağı bölgesindeki çiftçilerimizin sıkıntıları aynı. Dereçineli kiraz üreticisi zor şartlarda kirazını üretiyor, birileri gelip bu kirazları en ucuza alarak Avrupa’da Avro üzerinden satıyor. Kiraz üreticimizin ürünlerine el koyan değil kiraz üreticimize el veren olmaya geliyoruz” dedi.

 

BELEDİYELERİ BİLE ALDILAR

 

Karapınar ve Üçkuyu köylerini ziyaret eden İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Olgun, AK Parti hükümetinin köylünün elinde ne varsa aldığını belirterek, “Köylümüzün elinden çiftçiliği aldılar, hayvancılığı aldılar bunlar yetmedi belediyelerinizi bile aldılar” dedi.

 

Belediyelikleri elinden alınan yerlerin kendi kaderine terk edildiğini belirten Olgun; “Biz insanımızın doğduğu topraklarda huzur ve gelecek korusu olmadan rahat bir ortamda yaşamalarını istiyoruz. 21 yıldır yapamadıklarını şimdi yapacakmış gibi vaadlerde bulunan bu iktidara artık yol göründü. 14 Mayıs günü yapılacak seçimlerde sizleri eksiksiz sandığa gitmenizi ve oylarını vicdanınızla kullanmanızı istiyorum. Bu toprakların bir çocuğu olarak sizlere güveniyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu.

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Olgun’un ziyaretlerinde kalabalık bir partili gurubu da eşlik etti.


Olgun: “Kiraz üreticimize el koyan değil el vermeye geliyoruz”

“Kiraz üreticimize el koyan değil el vermeye geliyoruz”