Kahramanmaraş'ta depremden etkilenen çocuklar ile bir araya gelen İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Av. Hakan Şeref Olgun, Kahramanmaraş merkez'de çocuklara ikramlarda bulunarak onlarla birlikte futbol oynayıp, çocukların depremde yaşadıkları o anları geride bırakmaya çalışıyor.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin üzerinden 20 gün geçti, Milletvekili Aday Adayı Av. Hakan Şeref Olgun ve İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından “İyilik evlerı̇” projesi kapsamında 112 aile için İyilik evlerinin yerleşmesi ile birlikte, depremlerden en çok etkilenen çocukların, yaralarını sarmak için deprem bölgesinde yaşayan çocuklarla top oynadı ve çadırlara yerleşen ailelerin üzüntülerini paylaştı

İYİ Parti Milletvekili Aday adayı Av. Hakan Şeref Olgun; "Burada İyilik evlerimizi kurduk ve çocuklarla top oynayarak vakit geçiriyoruz. Bu depremler çocuklarımızı çok etkiledi. Depremzede Çocuklarımızı bir an olsun yanlız bırakmıyoruz, çocuklarımıza güven veriyoruz top oynarken, hiç kimse Depremzede çocuklarını unutmasın" diye konuştu.


Olgun, Kahramanmaraş’taki depremzede çocuklar ile oynadı.

Olgun, Kahramanmaraş’taki depremzede çocuklar ile oynadı.