AK Parti Afyonkarahisar il Başkanlığı’nda aday adayları bir araya geldi. Toplantıda bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay "Adayımızın belirlenmesi ile birlikte toplantıda aday adaylarımızın her birinin bizlere verdiği teminat; el ele, kolkola, omuzomuza çalışmak olmuştur" dedi.

Afyonkarahisar belediye başkan aday adaylarının buluştuğu toplantıya AK Parti Afyonkarahisar il başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay başkanlık yaptı.

Toplantıya AK Parti milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan ile birlikte Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, belediye başkanı Mehmet Zeybek, il genel meclis başkanı Burhanettin Çoban, merkez ilçe başkanı Ziya Coşkun Karadeniz katıldı. Belediye başkan aday adayları Şükrü Tunçbilek, Ömer Altınay, Semai Kaya katıldı. Mahmut Koçak ise bir yakınının tedavisi dolayısıyla şehir dışında bulunmasından dolayı katılım sağlayamayacağını ifade edecek mazeret bildirdi.

Toplantının ardından bir açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar il başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay "2023 zaferini bize nasip eden Cenabı Allah inşallah 2024 seçimlerinde de yeniden bir zafer kazanmayı nasip edecektir.. Nasıl ki 2023 seçimlerini el ele kolkola vererek aday olan olmayan bütün dava arkadaşlarımızla gece gündüz çalışarak küsmeden, kırılmadan, darılmadan mücadele ederek kazandıysak inşallah bu seçimi de alnımızın akıyla alacak ve Afyonkarahisar’daki hizmet serüvenine devam edeceğiz. Yaptığımız toplantıda belediye başkan aday adaylarımızın samimiyetleri, dava bilinci ve inancı bizlere bir kez daha gösterdi ki bu dava emin ellerdedir ve kıyamete kadar devam edecektir. Davamızda kızılelmayı hedefimize koyduk ve bu hedef doğrultusunda hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Adayımızın belirlenmesi ile birlikte toplantıda aday adaylarımızın her birinin bizlere verdiği teminat; el ele, kolkola, omuzomuza çalışmak olmuştur. İnşallah nefislerimizi bir kenara bırakarak adayımızın açıklanmasıyla birlikte bu şehre hizmet etmek adına herkesin bir ucundan tutacağı bu kutsal vazifeyi birlikte istişarelerle yürütmeyi hedefliyoruz. belediye başkan aday adayımız Mahmut Koçak ile de yaptığımız görüşmede bir yakınının rahatsızlığı dolayısıyla mazeret bildirerek katılamayacağını ifade etmiştir. Her biri gönül eri olan aday adaylarımızla teşekkür ediyorum" dedi.


"Nefislerini bir kenara bırakarak omuz omuza çalışacaklar

"Nefislerini bir kenara bırakarak omuz omuza çalışacaklar