Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ile birlikte TCDD 7. Bölge Müdürü Uğur Açıkgöz’ü, Tuğgeneral rütbesinden Tümgeneralliğe terfi eden Afyonkarahisar Garnizon Komutanı Osman Alp’i ve Odak Gazetesi'nin kurucusu Mehmet Emin Güzbey'i ziyaret etti.

İlk olarak TCDD 7. Bölge Müdürü Uğur Açıkgöz’ü ziyaret eden Milletvekili Taytak ve Başkan Kahveci, bölgedeki demiryolu ulaşımının verimliliği ve güvenliği konularında görüş alışverişinde bulundu. Taytak ve Kahveci, trafik kontrol merkezini ziyaret ederek, bölgedeki tren seferlerinin takibini sağlayan modern teknolojiler ve altyapı hakkında detaylı bilgi aldı. Trafik kontrol merkezindeki personelle de bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi edinen Taytak, demiryolu ulaşımının sorunsuz ve etkin bir şekilde işleyişini destekleyecek çalışmaların önemini vurguladı. Milletvekili Taytak, ziyaretin sonunda TCDD 7. Bölge Müdürü Uğur Açıkgöz'e çalışmalarında başarılar dileyerek, demiryolu sektöründeki gelişmelerin ülke ekonomisine katkı sağlamasını temenni etti. Açıkgöz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TCDD'nin bölgedeki faaliyetlerinin artarak devam edeceğini belirtti.

TAYTAK’TAN KOMUTAN ALP’E TEBRİK ZİYARETİ
Milletvekili Mehmet Taytak ve İl Başkanı Ahmet Kahveci, Tuğgeneral rütbesinden Tümgeneralliğe terfi eden Afyonkarahisar Garnizon Komutanı Osman Alp’i makamında ziyaret ederek, tebrik etti ve yeni görevinin vatana ve millete hayırlı olmasını temennisinde bulundu. Samimi bir atmosferde geçen görüşmede Taytak, Tümgeneral Osman Alp'e vatan ve millet için önemli bir görevi üstlenmenin gururunu taşıdığını ifade etti. Tümgeneral Osman Alp ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Taytak ve Kahveci’ye teşekkür etti. Yeni görevinde, ülkenin güvenliği ve refahı için çalışmaktan onur duyacağını belirten Alp, vatana ve millete hizmet etmenin kendisi için en büyük gurur olduğunu ifade etti.


MİLLETVEKİLİ TAYTAK’TAN GÜZBEY’E ZİYARET
Milletvekili Mehmet Taytak ve İl Başkanı Ahmet Kahveci daha sonra, Odak Gazetesi'nin kurucusu Mehmet Emin Güzbey'i ziyaret etti. Ziyarette Taytak ve Güzbey, gündemdeki yerel ve ulusal konuları değerlendirdi. Milletvekili Taytak, Odak Gazetesi'nin yayın faaliyetleri ve günlük haberlerdeki doğru ve tarafsız habercilik anlayışı hakkında olumlu görüşlerini ifade ederken, Odak Gazetesi'nin yerel basınımızda önemli bir rol oynadığını ve doğru habercilik anlayışıyla güvenilir bir kaynak olduğunu vurgulayarak, Mehmet Emin Güzbey ve ekibini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Güzbey ise, Milletvekili Taytak'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, basın özgürlüğüne ve tarafsız haberciliğe verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.


Milletvekili Taytak Güzbey, Açıkgöz ve Alp'i Ziyaret Etti

Milletvekili Taytak Güzbey, Açıkgöz ve Alp'i Ziyaret Etti