AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Anayasa Komisyon Başkanvekili Av. Ali Özkaya, nezaket ziyaretleri kapsamında Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Efe Köyünü ziyaret etti. 

Milletvekili Özkaya'ya nezaket ziyareti esnasında AK Parti Şuhut ilçe başkanı Ali Diren, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Kebeli, İGM Üyesi Gültekin Özdemir, AK Parti Şuhut İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Ak ve parti üyeleri eşlik etti. 

Milletvekili Özkaya ve beraberindeki AK Parti Şuhut İlçe Teşkilatı heyetini karşılayan Efe Köyü Muhtarı Mahmut İnce ve köy sakinleri Milletvekili Özkaya'ya köyün yöresel lezzeti olan Hamursuz ikramında bulundu. Samimi bir ortamda devam eden ziyarette misafirperverliklerinden dolayı Efe Köyü Muhtarı Mahmut ince ve köy sakinlerine teşekkürlerini sunan Özkaya, Efe Köyü halkının mert ve misafirperver olduğunu belirtti. Efe Köyü Muhtarı İnce ve köy sakinleri ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Ziyaret günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 


Milletvekili Özkayadan Efe Köye Ziyaret

Milletvekili Özkayadan Efe Köye Ziyaret