AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

“Ülkemizi 2053 ve 2071 hedeflerine Çocuklarımız Ulaştıracak”
 TBMM’nin açılışının 102. Yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını’n ülkemizde coşkuyla kutlandığını ifade eden Milletvekili Özkaya, “Dünya’da eşi olmayan bir mücadele ile kurulan açılan TBMM, 102 yıldır Milletimizle birlikte Ülkemizin müreffeh ve aydınlık yarınlara erişmesi için çalışıyor.  Türkiye Büyük Millet Meclisi ve onun onurlu üyeleri 15 Temmuz gecesinde hainlere dur demiş, hiçbir zaman milletin egemenliğini teslim etmemiştir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, milletimizin 7’den 77’ye dahil olarak destek verdiği istiklal harbinin gerçekleştirmiş, 15 Temmuz’da bombalara rağmen baskılara boyun eğmemiş gazi meclis ünvanını taşıyan tek meclistir. Bizlerde TBMM’nin bir mensubu olarak var gücümüz ile milletimiz için çalışıyor, milletimizin emanetini en iyi şekilde taşımanın, gelecek nesillere aktarma gayretindeyiz” dedi. TBMM’nin kuruluşunun Çocuk Bayramı olarak kutlanmasının ayrı bir mutluluk kaynağı olduğuna değinen Milletvekili Özkaya, “Yarınlarımız, geleceğimiz bizlerden bu bayrağı alarak daha ileriye taşıyacak olan yavrularımıza atfedilen bu önemli gün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanmakta olması da bizler için ayrı bir övünç kaynağıdır. Bugünün çocukları, yarının yöneticileri olarak Ülkemize hizmet edeceklerdir. Bizlerde çocuklarımız için hem Afyonkarahisar’da hemde ülkemizde önemli çalışmaları hayata geçiriyor, çocuklarımızın milli ve manevi değerlerimize bağlı olarak yetişmelerine katkı sunmaya çalışıyoruz. Cumhuriyetimizin 100.yılına büyük bir atılım ile yürürken, Türkiye’nin 2053 ve 2071 hedeflerini de çocuklarımızın ulaşacağına da hiç şüphemiz yoktur” dedi. Milletvekili Özkaya son olarak, “Gazi Meclisimizin açılışının 102. Yılında tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, onlara sağlık, sıhhat ve afiyetler dileyerek sevgilerimi sunuyorum” dedi.


Milletvekili Özkayadan 23 Nisan Mesajı

Milletvekili Özkayadan 23 Nisan Mesajı