MİLLETVEKİLİ ÖZKAYA'DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Anayasa Komisyon Başkanvekili Av. Ali Özkaya, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Özkaya mesajında, ''Demokrasilerin vazgeçilmez bir bileşeni olan ve dördüncü kuvvet olarak demokrasi temelinde yer bulan basın kuruluşları ve çalışanları, bugün ülkemiz ve dünya için çok önemli bir görev ifa etmektedirler.

Ülkemizde yapılan hayırlı hizmetlerin, yapmış olduğumuz çalışmaların kamuoyuna bildirilmesinde önemli bir görevi ifa eden gazetecilerimizin önemi, sosyal medya ve diğer platformların artması, bilgi kirliliğinin çoğalması nedeniyle daha da artmıştır. Ülkemizde her zaman olduğundan daha fazla doğru ve ilkeli habercilik anlayışı ile hareket eden basın mensuplarına ihtiyaç duyulmaktadır.

Ak Parti olarak iktidarlarımız boyunca, gazetecilere ayrıcalıklar ve yasal haklarında önemli iyileştirmeler yaptığımız gibi,  özellikle yerel gazetelerin ayakta kalabilmeleri maksadıyla büyük adımlar attık. Basın mensuplarımızın istifadesi için TOKİ işbirliği ile ilimizde konut üretimi gerçekleştirdik. Kamu adına çalışarak, kamuoyunu doğru ve objektif olarak bilgilendirmek gayesi ile hareket eden, ilkeli ve dürüst tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, sağlık ve esenlikler diliyorum'' dedi. 


Milletvekili Özkaya'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Milletvekili Özkaya'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı