Milletvekili Özkaya ve Yurdunuseven'den Başkan Korkmaz'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven, ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz haftalarda AK Parti Genel Merkezi tarafından asaleten atanan AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Harun Korkmaz'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti. 


AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven'e Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, AK Parti Şuhut İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Ak, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Sabri Yaşar, teşkilat üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Milletvekili Özkaya ve Yurdunuseven AK Parti Şuhut İlçe başkanlığına geçtiğimiz haftalarda atanan Harun Korkmaz'a hayırlı olsun dileklerini iletti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Ziraat Odası seçimleri ile ilgili fikir alışverişlerinde bulunulurken, Yarışlı Köyü Muhtarı Bayram Çelik, Ziraat Odası seçimlerinde yaşadıkları sorunları dile getirerek bu konuyla ilgili Milletvekili Özkaya ve Yurdunuseven'den yardım istedi. 

Ziyarette Milletvekili Özkaya ve Yurdunuseven Başkan Harun Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletirken Başkan Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Ziyaret Şuhut ilçesinin simgesi olan saat kulesinin önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 


Milletvekili Özkaya ve Yurdunuseven'den Başkan Korkmaz'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Milletvekili Özkaya ve Yurdunuseven'den Başkan Korkmaz'a Hayırlı Olsun Ziyareti