AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya,  Emirdağ Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.
“Afyonkarahisar Üretimin ve İstihdamın Merkezi Olacak” 

Afyonkarahisar’ın önemli bir sanayi bölgesi olacağına dikkat çekerek, bu yönde önemli çalışmalara imza atan Milletvekili Özkaya, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Kaymakam Osman Bilici ile birlikte OSB’de incelemelerde bulundu.  Emirdağ OSB’de 850 kişinin istihdam edildiğini ifade eden Milletvekili Özkaya, “İnşallah burada binlerce vatandaşımızın çalıştığı günleri göreceğiz. Emirdağ’da ve tüm ilçelerimiz de sanayileşmeye önem veriyoruz. Artık Afyonkarahisar sadece tarım alanında değil, sanayi anlamında da marka bir şehir olacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni ekonomi modeline değinerek açıklamalarına devam eden Milletvekili Özkaya, “Afyonkarahisar inşallah üretimin ve istihdamın merkezi olarak, Cumhurbaşkanımızın açıkladığı modelin örnek bir şehri olacak” dedi. Milletvekili Özkaya ve beraberindeki heyet, OSB Müdürü Oğuz Şamil Çil’den bilgiler alarak, OSB’de faaliyet gösteren bir dondurulmuş gıda fabrikasını da ziyaret etti. 


Başkan Köycü’ye Ziyaret
Emirdağ ziyaretleri kapsamında Milletvekili Özkaya, TBMM Başkanlık Müşaviri Cengiz Sağlam’ın annesi Keziban Sağlam’ın cenaze merasimine de katılarak, taziyede bulundu. Emirdağ Ziraat Odası Başkanı Öztürk Köycü’yü de ziyaret eden Milletvekili Özkaya, burda oda çalışmaları ve çiftçilerin mevcut durumu ile alakalı görüş alışverişin de bulundu. 


Milletvekili Özkaya: İnşallah Burada Binlerce Vatandaşımızın Çalıştığı Günleri Göreceğiz

Milletvekili Özkaya: İnşallah Burada Binlerce Vatandaşımızın Çalıştığı Günleri Göreceğiz