AFYONKARAHİSAR – İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Milletvekili Olgun; “Bir gün değil her gün Engelli kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum” dedi.

AYRILMAZ PARÇAMIZSINIZ!

Engellilerin toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunu ifade eden İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, hayatın tüm alanlarında yer alan engelli kardeşlerimizin, sanat, siyaset, eğitim, spor ve iş dünyasında elde ettikleri nice başarılarla toplumu da gururlandırdığını vurguladı.

Milletvekili Olgun; “Engelli kardeşlerimize, hayatın her alanında iyileştirici çabalar göstermek, sadece onların ve ailelerinin değil hepimizin ortak sorumluluğudur. Engelli kardeşlerimizin bir kenara çekilmesi değil sosyal hayatta daha çok yer almaları, huzur ve refahlarının artması için çalışmalıyız. Bana verilen yetkiyle TBMM’de bu doğrultuda çalışacağımdan hiçbir engelli kardeşimin şüphesi olmasın. Bir gün değil her gün engelli kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü tebrik ediyorum. Tüm engelli kardeşlerimize ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum” dedi


Milletvekili Olgun; “Bir gün değil her gün yanınızdayım”

Milletvekili Olgun; “Bir gün değil her gün yanınızdayım”