Cumhuriyet Halk Patisi Afyonkarahisar Milletvekili Avukat Burcu Köksal ve CHP Şuhut İlçe Başkanı Mehmet Kahraman, Şuhut İlçe Yönetim Kurulu ve partili üyeler ile sırası ile Şuhut Canlı Hayvan Pazarı, Sanayi Sitesi, çarşı esnafı ve odalar ile dernekleri ziyaret etti.

Şuhut Ziyaretine Canlı Hayvan Pazar’ındaki üretici ve aracıların sorunlarını yerinde dinleyen CHP Afyonkarahisar Milletvekili Avukat Burcu Köksal ve kahraman CHP iktidarında yaşanan bu sorunların sıfıra indirileceği sözünü vererek tarım ve hayvancılık politikalarının üretici Lehine olacağını belirterek pazarda bir çok vatandaş artık hayvanlarına bakamaz duruma geldiklerini söylerken bir çok üretici elindeki hayvanları satarak geçimlerini sağladığını söylediğini ifade etti.

Hayvan pazarı ziyaretinin ardından Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Milletvekili Köksal ve beraberindeki heyet, esnafın pandemi döneminde destek alamadığı hiç bir yetkilinin seslerini duymadığını ve kendi imkânlarıyla sıkıntı ve sorunlarını aştıklarını ifade etti.

Sanayi Sitesi ziyaretini tamamlayıp Çarşı esnaflarını ziyaret eden Milletvekili Köksal, Başkan Kahraman ve beraberindeki heyet çarşı esnaflarını ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinledi. Çarşı esnafı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Köksal, Kahraman ve beraberindeki heyet ise misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Milletvekili Köksal, Başkan Kahraman ve beraberindeki heyet Şehit İbrahim Imış'ın ailesini ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu. 

Son olarak ziyaretini Şuhut Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Şuhut Şoförler ve Otomobilciler Odasına gerçekleştiren CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP Şuhut İlçe Başkanı Mehmet Kahraman ve beraberindeki heyet Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Akdağ ve Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Necati Erdoğdu ve çalışan personeller ile bir süre hasbihal ederek ilçe gündemi ile ilgili fikir alışverişlerinde bulundu.


Milletvekili Köksal’dan Şuhut Çıkarması

Milletvekili Köksal’dan Şuhut Çıkarması