AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Eroğlu yazılı olarak yayınlamış olduğu mesajında, ''Cumhuriyetimizin  kurucusu, İstiklal mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının  82. yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle yad ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimizden aldığı güçle başlattığı tarihi yolculuk,  destansı bir mücadeleye dönüşmüş ve 1923'te Cumhuriyetimizin kurulmasıyla  taçlanmıştır. Gazi Mustafa Kemal, bu mücadelede gösterdiği inanç ve kahramanlıkla  tüm dünyanın hayranlığını ve takdirini kazanmıştır. 

Büyük bedeller ödenerek kurulan Türkiye Cumhuriyeti, milli iradeyi esas alan, demokratik ve insan haklarına saygılı, bölgesinde ve dünyada söz sahibi saygın bir ülke olarak aydınlık yoluna devam edecektir. İnanıyorum ki, gelecek nesillerimiz de Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak için aynı azim ve gayretle mücadele vereceklerine yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum'' ifadelerine yer verdi.


Milletvekili Eroğlu'dan 10 Kasım Mesajı

Milletvekili Eroğlu'dan 10 Kasım Mesajı