Seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı İsmail Aydoğuş, Şuhut'a bağlı Aydın, Kavaklı, Tekke ve Başören köylerini ziyaret ederek, köy sakinleriyle bir araya geldi.

Köy ziyaretleri esnasında Aydoguş'a, MHP Şuhut İlçe Başkanı Abdullah Zeybek, İGM Üyesi Ali Altan ve partili üyeler eşlik etti. 

Köy köy dolaşarak, sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı İsmail Aydoğuş, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye Yüzyılının başlangıcı olacağını vurguladı. 


Yoğun seçim temposu içerisinde dün akşam Aydın, Kavaklı, Tekke ve Başören Köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen Aydoğuş, Cumhur İttifakı ile Türkiye’nin geldiği noktayı ve bu gelişimin artarak devam etmesi adına 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin kaderini belirleyeceğini belirtti. Köy kahvesi ve köy meydanında köy sakinleri ile bir araya gelen Aydoğuş samimi bir ortamda köy sakinleri ile çay tadında hasbihal ederek istek ve taleplerini dinledi. 


 


MHP'li Aydoğuş Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

MHP'li Aydoğuş Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor