'Türkiye’nin sihirli elleri Türkiye Yarışıyor' yarışması, Ankara'da Nazım Hikmet kültür merkezinde gerçekleşti. Yarışmada, berber ve kuaförler, erkek kesim, salon topuzu, türban tasarım, Makyaj ve kaş tasarım dallarında 120 kişi ile yarıştı.

Yarışmaya Afyonkarahisar berber ve kuaför esnaflarından da katılım oldu. Afyonkarahisar temsilcileri yarışmada birbirinden güzel saç ve makyaj tasarımı yaparak çeşitli dallarda ödüle layık görüldüler.

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Esnaf sanatkarlar Oda Başkanı Suat Uygur'un öncülüğünde ilimizden de katılımın olduğu yarışmada Başkan Uygur, ilimize başarılarla dönen meslektaşlarını tebrik etti.

Ankara'dan derecelerle dönen yarışmacılar ilimizi başarıyla temsil ettiler. Türkiye’nin sihirli Elleri yarışmasında göstermiş olduğu performans mesleklerine dair katkı ve çalışmalarından dolayı Murat Sivrihisar, Ali Ardıç, ve İhsan Uygur'u işyerlerinde denetim kurulu üyesi Hakan Uysal ile birlikte ziyaret eden Berberler ve Kuaförler Esnaf sanatkarlar Oda Başkanı Suat Uygur plaket ve madalyalarını takdim etti.

Yarışmaya katılan ve kendilerine sınırsız destek veren Başkan Uygur'a teşekkür eden, berber ve kuaför esnafı ise her zaman Eğitime ayrı bir önem veren, kendilerine destekçi olan Başkanı Suat Uygur'a teşekkür ettiler.


Madalyalarla döndüler

Madalyalarla döndüler