Afyonkarahisar'ın Şuhut Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlkokulu Müdürü Ahmet Kaplan, Müdür Yardımcısı Hüseyin Demirbaş ve 3/B sınıfı öğrencileri 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Şuhut Muhtarlar Derneği Başkanı Fevzi Akar'ı ziyaret ederek 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı. 

Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlkokulu  Müdürü Ahmet Kaplan, Müdür Yardımcısı Hüseyin Demirbaş öncülüğünde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Şuhut Muhtarlar Derneği Başkanı Fevzi Akar'ı ziyaret ederek 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı. Başkan Akar, Müdür Kaplan Müdür Yardımcısı Demirbaş ile bir süre hasbihal ederek gündemi değerlendirildi. Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlkokulu Müdürü Ahmet Kaplan ve Müdür Yardımcısı Hüseyin Demirbaş ve öğrenciler misafirperverliklerinden dolayı Başkan Akar'a teşekkürlerini iletirken, Şuhut Muhtarlar Derneği Başkanı Fevzi Akar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kutlama ziyaretinde Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlkokulu Müdürü Ahmet Kaplan, Müdür Yardımcısı Hüseyin Demirbaş ve öğrenciler tarafından çoğu Muhtarlar Derneği Başkanı Fevzi Akar'a günün anısına çiçek takdim edildi. 

Kutlama ziyareti günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 

 


Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlkokulu 3/B Sınıfı Başkan Fevzi Akar'ın 19 Ekim Muhtarlar Gününü Kutladı

Öğretmen ve Öğrenciler Başkan Fevzi Akar'ın 19 Ekim Muhtarlar Gününü Kutladı