Şuhut'ta 2020 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Proğramı (SOGEP)'na Şuhut Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖHGB) tarafından sunulan projenin ilk z,iyaretini gerçekleştiren Şuhut İlçe Kaymakamı Erkan Kaçmaz, Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu ve proje ekibinin eşliğiyle faaliyetlere başlandı. 

''Keşkek Evi Şuhut'lu Kadınlara Umut Oluyor'' projesi, Şuhut'lu vatandaşlara yeni bir mekan ve Türkiye'nin dört bir bulvarından gelen ziyaretçilerin yöresel lezzetli bir tadı olan keşkeğiin tadılmasının ve tanıtılmasında büyük bir rol oynayacak ayrıca ziyaretçilere tarihin arasında sıcak bir ortam sağlayacak. Keşkek Evinin ilk aşaması olan bina kısmı Şuhut Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğince yaptırılmış ve tamamlanma aşamasında olduğu belirtildi. Zafer Kalkınma Ajansının desteği ile yürütülen Keşkek Evi önümüzdeki dönemlerde tam teşekküllü olarak tamamlanacak ve Şuhut halkımızın hizmetine sunulacağı öğrenildi. 


Keşkek Evi Şuhut’lu Kadınlara Umut Oluyor.

Şuhut'ta 2020 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Proğramı (SOGEP)'na Şuhut Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖHGB) tarafından sunulan proje Zafer Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilerek onaylandı.