fyonkarahisar'ın Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han ve Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Şuhut Gaziler Derneği Başkanı Eftar Aslan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Kaymakam Reşit Han ve Başkan Bozkurt'a ziyaret esnasında, Şuhut İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yunus Tosun, Şuhut İlçe Emniyet Müdürü Onur Bayram, Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, Şuhut Muhtarlar Derneği Başkanı Fevzi Akar, Şuhut İlçe Müftüsü Fatih Aytekin, siyasi parti başkanları, STK temsilcileri eşlik etti. Kaymakam Reşit Han, Başkan Bozkurt ve Gaziler Derneği Başkanı Eftar Aslan ve yönetim kurulu üyeleri bir süre hasbihal ederek fikir alışverişlerinde bulundu.

Kaymakam Reşit Han ve Başkan Bozkurt, tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü kutlayarak sağlık bir uzun ömür diledi. Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han ve Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, günün anlam ve önemine binaen hatıra defterine hatıra notu yazdı.

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle gerçekleştirilen ziyaret günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu


Kaymakam Reşit Han ve Başkan Bozkurt'tan 19 Eylül Gaziler Gününde anlamlı ziyaret

Kaymakam Reşit Han ve Başkan Bozkurt'tan 19 Eylül Gaziler Gününde anlamlı ziyaret