Kaymakam Erkan Kaçmaz’dan ‘Gaziler Günü’ Mesajı: 

 Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Kaçmaz yayımlamış olduğu ‘Gaziler Günü’ mesajında, ‘’Milletimiz, vatanı ve bağımsızlığı için tarih boyunca birlik ve beraberlik içinde tüm zorluklara göğüs germiş, gerektiğinde canını vermekten çekinmeyerek milletimizin daima hür yaşamasını sağlamıştır. 

 Şehitlik ve Gazilik, milletimiz için şereflerin en yücesidir. Üzerinde yaşadığımız toprakların aziz milletimiz için vatan haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri mücadele ile gerçekleşmiştir. Bu cennet vatan uğruna cepheden cepheye koşan ve şehit olmayı göze alan Gazilerimiz, cesaretin ve fedakârlığın sembolleri ve medarı iftiharımızdır. 

 19 Eylül Gaziler günü vesileyle aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize vefa ve şükran duygularımızı bir kez daha ifade ediyoruz. 

 Bu özel gün vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatan müdafaası ve terörle mücadelede gazilik mertebesine ulaşmış vatan evlatlarımızı şükran ve minnetle yâd ediyor, bu uğurda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum.

 Hayatta olan tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü tebrik ediyor, kendilerine sağlıklı ve mutlu ömürler diliyorum’’ sözlerine yer verdi.

Haber: Recep Dikici

 

 


Kaymakam Erkan Kaçmaz’dan ‘Gaziler Günü’ Mesajı: 

Kaymakam Erkan Kaçmaz’dan ‘Gaziler Günü’ Mesajı: