AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ethem Karahan, 14 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine tam gaz devam ediyor. 
 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ethem Karahan, seçim çalışmaları kapsamında Akyuva ve Dadak köylerini ziyaret ederek köy sakinleri ile bir araya geldi. 
Karahan'a ziyaretleri esnasında, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Harun Korkmaz, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sabri Yaşar, İl Genel Meclisi Üyeleri Umut Eroğlu, Gültekin Özdemir, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte partili üyeler eşlik etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Karahan vatandaşlarla ile bir süre hasbihal ederek istek ve taleplerini dinledi. 


AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ethem Karahan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hakkınızı helal edin biraz geciktik öncelikle cumhurbaşkanımızla il başkanımızla bakanımızla, milletvekillerimizle gece gündüz çalışıyoruz. Şimdi bugün gündüz yerli ve milli otomobilimiz TOGG'muz Afyonkarahisar'daydı. Dolayısıyla onunla beraber birkaç program yaptık. Akşama yolcu ettik ondan sonra Şuhut'umuza geldik. Akyuva'da derken bugün sizinle beraberiz Dadağımızdayız. Allah razı olsun Dadak her zaman cumhurbaşkanına sahip çıktı. Dadak her zaman reisine sahip çıktı. Dadak her zaman AK Parti'ye sahip çıktı. Dadak her zaman bakanına sahip çıktı İnşallah Dadak yine Şuhut'lu evladına Ethem kardeşine sahip çıkacak  biliyoruz yani. Bugün beraberdik Veysel hocamızla hem cumhurbaşkanımızla hem sayın bakanımızın 21 yıldır hem Türkiye'ye hem Afyonkarahisar'a hem güzel köyümüz Dadağa sayısız hizmeti oldu. Biz köyümüze ilçemize çehremize ne söz verdiysek sayın bakanımız sayın cumhurbaşkanımız hepsini teker teker yerine getirdi. Sabah sayın bakanımızla beraberdik. Uzunca bir süredir de milletvekili sıfatıyla köylerimizi geziyoruz gezmeye çalışıyoruz. Açıkçası sabah beni biraz fırçaladı. Dedi ki Dadağa gittin mi dedi. Yok sayın bakanım henüz gitmedim ama nasip olursa bugün gideceğim dedim. Dedi ki sen Dadağı sona bırakmışsın yanlış yapmışsın. Çabuk dedi Dadağa git Dadaklı kardeşlerime benden selam söyle dedi. Sayın bakanımızın hem cumhurbaşkanımızın selamı var size. Bu sadece sıradan bir seçim değil. Bu seçim Türkiye Cumhuriyetinin 5 yılını değil bu seçim Türkiye Cumhuriyetinin 100 senesine tasil edecek çok çok önemli bir seçim. Bu seçimin sonucundan sadece bizler etkilenmeyeceğiz. İşte güzel yavrularımız var burada evlatlarımız kızlarımız oğullarımız var daha onlar sabi onlar sabi. Bu kardeşinizin de 3 yaşında bir evladı var ellerinizden öper. Onların geleceğini etkileyecek bu seçim sadece bizden değil. Ayrıca bu çocuklarımızın da çocuklarına da etkileyecek. Bu seçim Türkiye'nin 100 senesini etkileyecek. Türkiye'nin kaderini değiştirecek bu seçimde önce cumhurbaşkanımızı yeniden güçlü bir şekilde seçtirmemiz lazım. Bunun için de ne yapmamız lazım sandığa gidip milletin iradesini cumhurbaşkanımızdan yana hep birlikte göstermemiz lazım. Tabi bu tek başına yeterli olur mu olmaz. Sandığa gittik pusulanın bir tanesini açtık şimdi ilk sırada cumhurbaşkanımız var Tayyip Erdoğan'a mührü vurduk. Şimdi ikinci pusulayı açtık burada AK Parti'ye oy vermemiz gerekiyor. Cumhurbaşkanımızın sesi gür çıksın diye. Cumhurbaşkanımız Avrupa'da, Amarika'da doğuda batıda sesi gür çıksın diye bir mühür cumhurbaşkanımıza bir mühürde Ak Parti'ye güçlü bir şekilde vurmamız gerekiyor. Eğer AK Parti'ye destek olursak eğer cumhurbaşkanımıza destek olursak cumhurbaşkanımızda meydanlarda çıkar bu milleti için dik durmaya devam eder" dedi. 


 


Karahan: Bir Mühür Cumhurbaşkanımıza Bir Mühür AK Parti'ye

Karahan: Bir Mühür Cumhurbaşkanımıza Bir Mühür AK Parti'ye