Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Karaadilli Beldesinde yapılacak olan lisenin temeli atıldı.

Belde merkezinde bulunan Karaadilli beldesindeki lise sorunu çözülüyor. Yıllardır lise olmadığı için beldede bulunan öğrenciler Şuhut ilçesine gelmek zorunda kalıyordu. Milli Eğitim Müdürlüğüne ait beldedeki arsaya yapılacak olan lise sorunu çözüme kavuştu.

Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy'un yoğun girişimleri sonucunda bin metrekare alana yapılacak olan Karaadilli Lisesi'nin temeli dualar eşliğinde atıldı. Lisenin eğitime katkısının büyük ölçüde olacağı öğrenilirken, yapımının ise kısa süre içerisinde tamamlanacağı öğrenildi.

Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy konuyla ilgili açıklamalarında, "Allah'ın izniyle Karaadilli Lisemizin temelini attık. Burada yetişecek evlatlarımız ülkemize, milletimize hayırlı güzel ve doğru işler yapacak. İnsanların ameli üç şekilde kapanmaz, ilim bırakan eser ve evlat bırakan insanların amel kapısı kapanmaz. Hepimiz faniyiz; makam, mevki, para şan şöhret hepsi geçici önemli olan kalıcı eser bırakabilmektir. Bu da yürek ister, gönül ister. Zenginlik gönüldedir, mal çokluğunda değil gönül tokluğundadır. Bu okulumuz Karaadilli Beldemize, Afyonkarahisar 'ımıza, Türkiye'mize iyi ve kaliteli insanlar yetiştirecek. İnşallah Karaadilli Lisemizin yapımını kısa süre içerisinde tamamlayarak belde halkımızın hizmetine sunacağız." Dedi.

Haber: Recep Dikici


Karaadilli Lisesinin Temeli Atıldı

Karaadilli Lisesinin Temeli Atıldı