AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Anayasa Komisyon Başkan Vekili Av. Ali Özkaya, Şuhut ilçesine bağlı Karaadilli Beldesinde çeşitli ziyaretlerde ve temaslarda bulundu. Özkaya'ya Karaadilli Beldesinde esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi göstererek, beldeye vermiş oldukları hizmet ve ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti. 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili  Anayasa Komisyon Başkan Vekili Av. Ali Özkaya, Karaadilli Beldesine çıkarma yaptı. Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy'u makamında ziyaret eden  Özkaya, esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Karaadilli Belde halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Milletvekili  Özkaya'ya AK Parti Şuhut İlçe Başkanı İnş. Müh. Ali Diren,Şuhut Belediye Başkan Vekili Ömer Karahan, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Kebeli, İl Genel Meclisi Üyeleri Umut Eroğlu, Gültekin Özdemir ve teşkilat mensupları eşlik etti. 


AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Resmi Facebook Hesabından yaptığı açıklamada, ""Karaadilli
Şuhut Karaadilli'de esnaflarımızı ziyaret ederek, vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Belediye Başkanımız Mesut Ulusoy, İlçe Başkanımız Ali Diren, İGM Üyelerimiz Umut Eroğlu, Gültekin Özdemir ve teşkilat mensuplarımız ile vatandaşlarımız ile sohbet ettik. Önceki Dönem Belde Başkanımız Osman Akgün ile hemşehrimizin düğün merasimine katılarak, çiftlerimizi tebrik ettik" dedi. 

 


Karaadilli Beldesinde Esnaf ve Vatandaşlardan Milletvekili Özkaya Sevgi Seli

Karaadilli Beldesinde Esnaf ve Vatandaşlardan Milletvekili Özkaya Sevgi Seli