AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali ÖZKAYA, Av. İbrahim YURDUNUSEVEN, Dr. Hasan ARSLAN'dan beldelere doğalgaz müjdesi.

İlimizide yürütülen doğalgaz çalışmaları ile ilgili ortak bir açıklama yapan Milletvekilleri, hükümetimizin desteklemeleri ile AKSA doğalgaz şirketi Afyonkarahisar'da güncellenmiş değerleriyle 2022 yılında yaklaşık 390 Milyon TL'lik, 2023 yılında yaklaşık 490 Milyon TL civarında yatırım yaptı. İnşaAllah 2024 yılında da bu yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek. Bu kapsamda Kayıhan, Gazlıgöl, Döğer, Işıklar, Sülümenli, Sülün, Çayırbağ Beldelerimizde ve diğer taraftan Sinanpaşa ilçemize kazandırdığımız OSB bölgemize doğalgaz hattı çekilmesi akabinde Sinanpaşa'daki beldelerimizde 31 Aralık 2024 tarihinde doğalgazın ateşini yakmayı planlıyoruz. Bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Diğer yandan Karaadilli, Tatarlı, Haydarlı beldelerimizin konumlari dolayısıyla  ayrı bir basınç düşürme merkezi kurulacak ve devamında da oradaki hemserilerimizinde doğalgaza kavuşması için gerekli çalışmalar yapılacak dediler."

Açıklamanın devamında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde istikrara ve yatırıma kavuşan ülkemiz ve yerelde ilimiz, sadece doğalgaz konusunda 2 yıl içerisinde güncellenmiş değeriyle yaklaşık 880 Milyonluk bir yatırım almıştır. Böylesine büyük yatırımlar yapmak herkesin harcı değildir. Seçim sonrasında da gördük ki; bu işler daha ortada hiç birşey yokken birbirine düşen 6lı masa 7li masanın  işleri hiç değildir. Milletimizde olanı biteni gayet iyi görüyor, hamdolsun bu milletin feraseti yüksektir. Önümüzdeki yerel seçimlerde de hep beraber göreceğiz ki AK Parti Afyonkarahisar'da tarihi bir rekor oy alarak Cumhurbaşkanımıza gereken desteği verecektir" ifadelerine yer verdiler.


Karaadilli Beldemize Doğalgaz Müjdesi

Karaadilli Beldemize Doğalgaz Müjdesi