Yeşilyol ve Sevgiyolu caddelerimiz. Afyonkarahisar’ımızın bu iki güzel caddesi, gün boyu yediden yetmişe çok sayıda hemşehrimizin uğrak noktası. Dükkanlarından alış-veriş yapılan, güzel kafelerinde dost sohbetleri yapılan, güven veren dürüst esnafı ve hizmet kalitesiyle bilinen bu güzergahımızda siyasetin yansımalarını gözlemledim. 


Esnafımızın gözündeki umudu gördüm. Aynı zamanda geleceğe dair, ekmek teknelerinin akıbetine dair kaygılarını da dinledim. 
Bu iki caddemiz gibi, şehrimizde iyi ve güzel olan ne varsa yara almadan, kaybetmeden, daha da gelişerek yaşasın isterim. Ve partim adına, milletim için gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki; İYİ Parti Seçim Beyannamemizin kapsamındaki ekonomi modelimizin uygulamaya geçişiyle birlikte, artık her sabah yeni bir gündeme değil, İyi ve güzele uyanacağız. Halkımın desteğine ve partimin istikrarına güveniyorum. 


Milletvekili adayımız Gönül Ar Güngör, Doktor Mehmet Telek , İYİ Parti Merkez İlçe Başkanımız İzzet Köken ve Afyonkarahisar İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşliğiyle gerçekleştirdiğim, Yeşilyol ve Sevgiyolu esnaf ziyaretimdeki manzara gösteriyor ki seçimden ve ülke yönetiminden  beklentilerimiz hep ortak. Esnafım haklı. Temel ihtiyaçların lüks olmadığı bir yaşam; hepimizin arzusu. Bu seçimle mümkün. Bizimle mümkün.”


“İYİ’YE VE GÜZELE UYANACAĞIMIZ GÜNLER YAKIN

“İYİ’YE VE GÜZELE UYANACAĞIMIZ GÜNLER YAKIN