İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’mızın düzenlediği bayram organizasyonunda, parti teşkilatım eşliğinde gerçekleştirdiğim bayram ziyaretlerimde, üç gün boyunca Afyonkarahisar’ın tüm ilçeleri ve bir çok köyünde halkımızla bir araya gelme fırsatını yeniden buldum.

 

Hemşehrilerimizle birlikte, iyi dilek ve temennilerimizi paylaştık. Bu seçimden sonra göreceğimiz her bayramdan ortak bir beklentimiz var. O da bolluk ve berektle karşılanacak bayramlaarda, eskiden olduğu gibi huzurlu, mutlu ve hoşgörülü bir yaşam.

 

Afyonkarahisar’lı kardeşlerimin bu bayram da gündemi, haklı olarak ekonomiydi. Artık nefes almak istemek, gereken standartlarda yaşayabilmek, hizmet alabilmek, sesinin duyulmasını istemek kadar doğal bir şey olabilir mi? Halkım haklı. Köylüm haklı. Evlatlarımız haklı.

 

Bir ayağı Avrupa’da olan nüfusunu, bulunduğu yerin stratejik önemini, sanayi ve ticaretteki potansiyelini düşününce Afyonkarahisar’ımızın, hakettiğinin çok gerisinde olduğunu görüyorum. Bu güne dek memleketimin elinden tutulmamış olması beni üzüyor. Ama artık üzülmek yerine, harekete geçiyoruz hemşehrilerim.

 

İYİ Parti teşkilatımızla yaptığımız bayramlaşmanın ardından; girişimci ruhlu, çalışkan, zeki ve becerikli Afyonkarahisar halkımla çok güzel ve verimli bir bayram geçirdim. Afyonkarahisar halkımla bayramlaşmamızın ardından, seçim beyannamemiz ve seçimden beklentilerimiz üzerine konuştuk. Esnafımız da, çiftçimiz de ekonomik sıkıntıların yarattığı buhran ve yoğun göçten şikayetçi.

 

Siz rahat olun hemşehrilerim. Vekiliniz olmam konusunda bana güveninizi boşa çıkarmayacağım. Ekonomik krizler nedeniyle toprağınızı terketmek zorunda kalmayın diye ne gerekiyorsa sizinle birlikte çalışmaya hazırım.

 

Ülkenin doğusunu batıya, kuzeyini güneye bağlayan, yoktan var’eden bir memleketim var ne mutlu bana. İçinde canlı bile yaşayamayan bir gölden bile mineral elde edip, kendisine ekonomi sağlayan bir halktır Afyonkarahisar halkı. Seçimle gerçekleştireceğimiz kalkınma planlarıyla varın siz düşünün neler yapabilir.

Hastanesi olup da doktor bulamayan, sağlık hizmeti almaya neredeyse şehirlerarası yol yapan ilçelerimiz var. İlçe altyapısının kişisel çıkarlara kurban gittiği, yağmur suyunun giderlere ulaşamadığı yollarımız var. Gencinin iş bulamadığı için evlenerek başka ülke vatandaşı olma yolunu seçmek zorunda bırakan ülke politikalarına kurban etmeyeceğim sizleri. Bu bayram milat olsun. Devletimizin yüzünü buraya çevirmek sözüm olsun. Seçimden sonra nice bolluk bereket kokan sofralarımız, hakkaniyetli alt yapı çalışmalarımız, gençlerimize iş olanaklarımız olsun.

 

Halkım çok şey istemiyor. Ülkeyi huzurlu ve mutlu kılacak bir ülke yönetimi bekliyor. Gerisi zaten hemşehrilerimin gayreti ve çalışmayla gelecektir. Partim ve Afyonkarahisar’lı hemşehrilerim nasıl bugün bana güveniyorsa, ben de Afyonkarahisar’lı kardeşlerimin azmine ve çalışkanlığına güveniyorum ve elimden geleni yapmak için yola devam ediyorum

 

İYİ Parti’mizin seçim beyannamesini okumanızı ve istediğiniz zaman gelip benimle bu konuyu konuşabileceğinizi, fikir ve projelerinizi paylaşabileceğinizi bilmenizi isterim. Ülke olarak maddi manevi bunca kayıplar yaşadığımız, ekonomik krizlerle boğuştuğumuz, kendi ülkemizde yenilip başka ülkelerin politikalarından ve sosyal haklarından faydalanmak için göç etmek zorunda kaldığımız SON BAYRAMIMIZ OLSUN!

 

Sizler bana güvendiniz. Ben de sizden aldığım bu güvenle, hakkınızı teslim etmek üzere vekil adayınız olarak bu yoldayım.

 

Bereketli bayram sofralarımız olsun diye, evlatlarımız iyi eğitim alsın diye var seçim beyannamemiz. Sözümüz var hemşehrilerim. Her şeye, herkese İyi gelmemiz için sözümüz var. Artık, bayramımız kutlu, mutlu, bereketli olsun.

Bu seçim hepimize İyi gelecek.

 

 

 

 

 


İYİ PARTİLİ OLGUN: SON BAYRAMIMIZ OLSUN

İYİ PARTİLİ OLGUN: SON BAYRAMIMIZ OLSUN