HOCALAR – İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Hakan Şeref Olgun, “Hocalar ilçesi üvey evlat olmaktan çıkacak. Afyon’un en çok hizmet alan ilçesi olacak” dedi.
 
Olgun, Hocalar ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Hocalar semt pazarı esnafını ziyaret eden Olgun, pazarcılığın bitme noktasına geldiğinden dert yanan vatandaşlara seslenerek, “Pazarcı esnafımızın iyi günleri yakındır” dedi.


 
İYİ Parti Milletvekili Adayı Hakan Şeref Olgun beraberinde Milletvekili Adayı Okşan Ulusoy Efe, Sandıklı İlçe Başkanı Emir Erkalan, Hocalar İlçe Başkanı Murat Sarı  ve partililerle birlikte Hocalar pazarcı esnafı ile çarşı esnafını ziyaret etti.
Vatandaşların yakın ilgisiyle karşılanan Olgun, “Ziyaretlerimiz esnasında Hocalar ilçemizin Afyonkarahisar’a uzaklığı nedeniyle üvey evlat gibi görüldüğü konusunda şikayetler aldık. Hocalar ilçemiz bizim iktidarımızda Afyonkarahisar’ın has evladı olacak ve en iyi hizmeti İYİ Parti iktidarında kavuşacaktır” diye konuştu.
 
DEĞİŞİM HOCALAR’DAN BAŞLAYACAK
 
Hocalar halkı tarafından yakın ilgiyle karşılanan İYİ’ler vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinlediler. Hocalar ilçesinde gençlere yönelik yatırımların hep geri plana atıldığından yakınan Hocalarlı gençler, Hakan Şeref Olgun’dan bu konunun takipçisi olmasını istediler.
Değişimin Hocalar’dan başlayacağını bunu da Hocalarlı gençlerin yapacağını belirten Hocalarlılar, 14 Mayıs seçimlerinde İYİ bir değişimin yaşanacağının altını çizdiler.


 
İYİ Parti Milletvekili Adayı Av. Hakan Şeref Olgun ve beraberindekiler Hocalar ilçesinin köylerini de ziyaret ederek vatandaşlarla birlikte oldular.


İYİ PARTİLİ OLGUN “HOCALAR ÜVEY EVLAT OLMAKTAN ÇIKICAK” -“PAZARCI ESNAFININ İYİ GÜNLERİ YAKINDIR”

İYİ PARTİLİ OLGUN “HOCALAR ÜVEY EVLAT OLMAKTAN ÇIKICAK” -“PAZARCI ESNAFININ İYİ GÜNLERİ YAKINDIR”