İyi Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun Gün FM’de Seçime Doğru programında Gazeteci İsmail Akar’ın konuğu oldu. 
Ramazan Bayramını kutlayarak sözlerine başlayan Olgun, “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener 2 Mayıs Salı günü ilimize geliyor. Güzel bir miting yapacağız. Buradan tüm hemşerilerimizi mitinge davet ediyorum. Her şey iyi olacak, az kaldı” diye konuştu.
AFYON'DA BİRİNCİ PARTİ İYİ PARTİDİR
Millet ittifakı ile Cumhur ittifakı'nın arasındaki en büyük farkın milli ittifakı kadrolarının planlı düzenli hareket etmesi olduğunu söyleyen Olgun; “ Hükümet mensupları yol yaptık, han yaptık diyorlar. Bunlar zaten devletin görevidir, yapılması gerekenlerdir, millet size bunları yapın diye görev verdi.”dedi.


Ak Parti iktidarının miadını doldurduğunu söyleyen Olgun, “Gittiğimiz her yerde ekonomik sıkıntıları görüyoruz. İnsanlar geçinemiyor. Bu sorun günübirlik tedbirlerle aşılmaz. Büyük bir reforma ihtiyaç var. İnsanların bu iktidarı düzelteceğine inançları kalmamış. Ekonomiyi biz düzeltiriz. Ben seçimleri kazanacağımıza eminim. Sayın Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olacak ve İyi Parti de yüksek sayıda vekil ile TBMM’de olacak” dedi. 
“HUKUKTA BİRÇOK AKSAKLIKLAR VAR”
Ülkemizdeki hukuk siteminin iyi durumda olmadığını kaydeden Olgun, “Hukukta birçok aksaklıklar var. 2010 yılında anayasa değişikliği yapıldı. Bu değişiklik öncekini aratır duruma getirdi. Şu an bulunduğumuz noktada Ak Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından daha gerideyiz. Memlekette adalet olmadan hiçbir şey olmaz. Benim siyasete girme nedenim de hukukla ilgili aksaklıkları düzelterek, adaleti sağlayabilmektir” diye konuştu. 
BİZİM ADIMIZ TERÖRLE ANILAMAZ
Sığınacak başka yalan bulamayan hükümet mensuplarının İyi partiyi, mensuplarını ve hatta oy verenleri terörist ilan ettiğini söyleyen Olgun; “ Bizim adımız terörle anılamaz, yok 7’li masa, yok masanın altı. Bunlar eskidi. Bunlar oy devşirme yöntemi ve çok çirkin şeyler. Bunlarla iletişime giren oturup konuşan kimdir, bu millet çok biliyor”dedi.
“KÖYLÜLERİMİZ BÜYÜK SIKINTILAR YAŞIYOR”
Tarım ve hayvancılıkla uğraşanların sıkıntıda olduğunu belirten Olgun, “Geçen gün Emirdağ ziyaretimde bir çiftçi, Ak Parti’yi biz getirdik, biz götüreceğiz dedi. Köylülerimiz büyük sıkıntılar yaşıyor. Tarım ve hayvancılıkla ilgili güzel projelerimiz var. İyi olacak” dedi.
İktidarın, yaparsa Ak Parti yapar söylemine itiraz eden Olgun, “Millet bunların yapmasını mı bekleyecek? Vatandaş bunaldı. Millet ittifakı kadroları iktidara hazır. Allah’ın izniyle iktidara geleceğiz. İyi Parti Afyon’da birinci parti olacak. Ak Parti yol yaptık diyor. Bunlar zaten devletin görevi değil mi? Ama artık heyecan kalmadı. Ülkeye yeni kan lazım” diye konuştu.
“MUTLAKA SANDIĞA GİDİN”
Tüm vatandaşlara mutlaka sandığa gitmeleri çağrısında bulunan Olgun, “Herkes kanaati neyse bunu mutlaka sandığa yansıtsın. Bu çok önemli” dedi.


İYİ Partili Olgun: “Her şey iyi olacak”

İYİ Partili Olgun: “Her şey iyi olacak”