Afyonkarahisar İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, ziyaretleri kapsamında Şuhut ilçe çarşı merkez esnaflarını ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi. 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu'na ziyareti esnasında, İYİ Parti Şuhut İlçe Başkanı Müzahir Özaşkın, yönetim kurulu üyeleri ve partili üyeler eşlik etti. Çarşı esnaflarını ziyaret ederek istek ve taleplerini dinleyen Başkan Mısırlıoğlu ve beraberindeki heyet  sıkılmadık el koymadı. 
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu konuyla ilgili açıklamalarında, "Her zaman vatandaşımızın yanındayız. Onların sorunlarını çözmek için hep birlikte, el ele vererek çalışıyoruz. Çiftçilik, tarım bitti. Dışarıdan ithal ederek, savaş olan Ukrayna’dan çiçek yağı ithal ediliyor. Bununla övünüyorlar. Devlet olmanın özelliği, görevi, aç açıkta insan bırakmamaktır. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde başlayan esnaf ziyaretlerimize, esnaflarımızın sorunlarını dinleyerek ve çözüm arayarak devam ediyoruz. Yaşanan ekonomik krizden dolayı zor zamanlar geçiren esnaflarımız iktidarımızda İYİ günlere kavuşacak” dedi.


İYİ Partiden Şuhut Esnafına Ziyaret

İYİ Partiden Şuhut Esnafına Ziyaret