Afyonkarahisar'ın Şuhut İYİ Parti İlçe Başkanlığında görev değişimi yaşandı. Mevcut Başkan Cengiz Oral'ın istifasıyla boşalan İlçe Başkanlığı Görevine Müzahir Özaskin İYİ Parti Şuhut İlçe Başkanı olarak atandı. 

İYİ Parti Şuhut İlçe Başkanlığında görev değişimi yaşandı. İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcıları Ahmet Hastürk, Hamdi Arık, Ömer Yılmaz ve İYİ Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Parla'nın katıldığı toplantıda yönetim kurulu üyeleri tarafından alınan kararın ardından İYİ Parti Şuhut İlçe Başkanlığı görevine Müzahir Özaşkın atandı. 
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ise yaptığı konuşmada, “Cengiz kardeşimiz Şuhut İlçe Başkanlığı görevini başarı ile bugüne kadar sürdürmüştür. Büyük emekleri vardır. Bundan sonra il başkanı danışmanı sıfatıyla çalışmaya devam edecektir. Şuhut İlçemiz bizim gözbebeği ilçelerimizden bir tanesidir. Yapılacak ilk seçimde Şuhut ilçemizde İYİ Parti bayrağı dalgalanacaktır. Cengiz Oral kardeşimin İlçe Başkanlığı görevinde gösterdiği başarıyı danışmanım olarak göstereceğinden şüphem yoktur. Kendisine yeni görevinin hayırlı olmasını dilerim. İlçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma da başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum.  Yönetim kurulu kararıyla göreve getirdikleri değerli insan Müzahir Özaşkın kardeşimizi de tebrik ediyorum. İlçe Başkanımız ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ne zaman bize ihtiyaç duyarlarsa her zaman yanlarında olacağız. İlçe Başkanlığında meydana gelen bayrak değişiminin hayırlı olmasını diler Cengiz Oral ve Müzahir  Özaşkın kardeşlerime başarılı çalışmalar dilerim” dedi.
Başkan Cengiz Oral konu ile ilgili açıklamalarında, "İlçe Başkanı olarak görev yaptığım süre boyunca her konuda bana destek olan il Başkanımız Muhammet Mısırlıoğlu’na şükranlarımı arz ederim. Ayrıca beraber yol arkadaşlığı yaptığımız yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımada teşekkür ediyorum. Birlikte Partimizi en iyi yere getirmek için mücadele ettik. Bundan sonrada partim için var gücümle çalışmaya devam edeceğim “dedi. 
İYİ Parti Şuhut İlçe Başkanı Müzahir Özaşkın ise konuyla ilgili açıklamalarında, "Bizleri bu göreve layık gören değerli İl Başkanım ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Kimseyi ötekileştirmeden İYİ Parti'nin Şuhut ilçemizde şanlı bayrağını dalgalandıracağım. Bana destek olan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. 


İYİ Parti Şuhut İlçe Başkanlığında Özaşkın Dönemi Resmen Başladı

İYİ Parti Şuhut İlçe Başkanlığında Özaşkın Dönemi Resmen Başladı