İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Hakan Şeref Olgun, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde parti teşkilatı ile bir araya gelerek birlik ve dayanışma adına partilere iftar yemeği verdi. 
 

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Hakan Şeref Olgun, Dinar'da İYİ Parti teskilatı ile bir araya gelerek birlik ve dayanışma adına iftar yemeği verdi. İftar yemeğine, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Saffet Acar, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı İbrahim Acar, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Müjdat Kayayerli, Dinar, Başmakçı ve Evciler teşkilatları katıldı. 

İftar yemeği öncesi misafirleri karşılayan Olgun, teşkilat üyeleri ile birebir ilgilendi. Memleket meselelerinden istişare edildiği iftar yemeğinde İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Hakan Şeref Olgun resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hakan Şeref OLGUN’un, Dinar’da düzenlediği iftar yemeğine; Dinar, Dazkırı, Başmakçı, Evciler ilçe teşkilatları  ve partililerimiz ile Milletvekili Aday Adayları, Saffet Acar , İbrahim Acar ve Müjdat Kayayerli katıldılar. Memleket meselelerinin istişare edildiği iftar yemeği, millet için ortak bir amaçta, en İyi yolda yürüyor olmanın verdiği gururla taçlandı" ifadelerine yer verildi. 


İYİ Parti Afyon Milletvekili Aday Adayı Olgun’dan iftar yemeği

İYİ Parti Afyon Milletvekili Aday Adayı Olgun’dan iftar yemeği