Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyesi Gültekin Özdemir,

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyesi Gültekin Özdemir yazılı olarak yayınlamış olduğu mesajında, ''En

kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz, emek, sabır ve hoşgörü timsali öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten duygularımla kutluyorum.

Öğretmenlik; en başta bilgisiyle öğreten, tecrübesiyle öğütleyen, uzak görüşlülüğüyle öneren, bunların yanında geleceği özveriyle hazırlayan bir meslektir.  Öğretmen; öğrenenle öğretileni buluşturan, öğrenenle öğretilmesi gerekeni kavuşturan bir akıl, görgü ve sorumluluk sahibi kişidir. Öğretmensiz bir toplum ruhen, fikren, ahlaken ve vicdanen fakir düşecek, geride kalacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir’ veciz sözü her şeyi açıkça anlatıyor. Yarınların kilidini açacak anahtar öğretmenlerin elindedir.

Bu duygu ve düşüncelerle Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görevi başında şehit olan ve hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, emekli olan ve görevine devam eden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten duygularımla kutluyorum" dedi.

 


İGM Üyesi Özdemir'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

İGM Üyesi Özdemir'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı