Afyonkarahisar Şuhut İl Genel Meclisi Üyesi Gültekin Özdemir, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İGM Üyesi Özdemir Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Atatürk’ün bize miras bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti’ni, hedefi olan muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak adına daha fazla çalışıp, daha fazla üretmeye devam edeceğiz.

Özdemir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devlet adamı vasfıyla ve muzaffer komutan yapısıyla Türk tarihine damga vurmuş bir değer olduğunu dile getirerek, şunları söyledi: “Cumhuriyetin kurucusu, istiklal mücadelesinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 82. senei devriyesinde rahmetle yâd ediyorum. 10 Kasım, milletimiz için Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda onun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür. 

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 82. yılında saygı ve özlemle anıyor, bu vesileyle Millî Mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi de rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’ ifadelerine yer verdi.


İGM Üyesi Gültekin Özdemir’den 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

İGM Üyesi Gültekin Özdemir’den 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı