Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Üyesi Umut Eroğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Afyonkarahisar İGM Üyesi Umut Eroğlu yazılı olarak yayınlamış olduğu mesajında, ''Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli; yüksek seviyede sorumluluk duygusu gerektiren; sevgi ve fedakârlık üzerine kurulu, özel ve kutsal bir meslektir.

“İlk emri ‘oku’ olan bir dinin mensupları olan bizler için, öğrenmenin ve öğretmenlerin ayrı bir yeri, ayrı bir önemi bulunmaktadır. Aziz milletimizin geleceğinin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi; her şartta ve koşulda yetiştirmeyi amaç edinerek, milletimizin maddi ve manevi gelişmişlik düzeyini, varlık ve bekasını yükseltecek beşeri gücün en büyük mimarı; elleri öpülesi değerli öğretmenlerimizdir. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır’ sözünde de ifade ettiği gibi öğretmenler, sadece bugünün değil, geleceğin de mimarlarıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle saygıdeğer öğretmenlerimizin bu onur gününü kutlarken, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hizmetlerin en kutsalını seçen tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten duygularımla tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.


İGM ÜYESİ EROĞLU'DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

İGM ÜYESİ EROĞLU'DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI