Afyonkarahisar Şuhut İl Genel Meclisi Üyesi Ali Altan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

İGM Üyesi Altan yapmış olduğu yazılı kutlama mesajında, ''19 Mayıs 1919’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlatılan Millî Mücadelenin Büyük Zaferle noktalanmasının ardından Atatürk’ün, ‘Türk Milletinin tabiat ve şiarına en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir’ dediği Cumhuriyetimizin 97. kuruluş yıldönümünü kutlamanın onur, gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde, tarihte eşine az rastlanır bir destanla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, o günden bu yana vizyonunu geliştirerek emin adımlarla geleceğe yürümekte ve muasır medeniyeti yakalamış modern ve büyük Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir.

 

Ülkemiz 2023, 2053, 2071 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlerken ve gelişirken, bu  ilerlemeye ve gelişmeye yılmadan, yorulmadan, azimle, çalışarak, omuz vererek, katkı sağlayacağız. Millet olarak el birliği ve gönül birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm hemşehrilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum'' ifadelerine yer verdi. 


İGM Üyesi Altan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

İGM Üyesi Altan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı