Afyonkarahisar Şuhut İl Genel Meclisi Üyesi Ali Altan, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İGM Üyesi Altan yazılı olarak yaptığı mesajında, ‘’Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 81. yılında rahmet, minnet  ve şükranla anıyoruz.

Her 10 Kasım yüreğimizde bir sızı, boğazımızda bir düğümdür ama aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk’e olan özlemimizi, bağlılığımızı gösterdiğimiz bir gündür.  
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının üzerinden geçen 82 yıla rağmen dalgalanan şanlı bayrağımızın gölgesinde hep bir ağızdan bağımsızlık destanımız olan İstiklal Marşı’mızı büyük bir gururla seslendirebiliyorsak, dilimizi konuşabiliyor, ezanlar okunabiliyorsa bunu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimize borçluyuz. Türk Millet olarak birlik ve beraberliğimizden hiç vazgeçmeyecek; her şart ve koşulda kenetlenmeyi bilecek, Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar payidar kılacağız.
 

Cumhuriyet’imizin kurucusu, Kurtuluş Savaşı’mızın kahramanı, ebedi Başkomutanımız Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşı kahramanlarını ve o günden bu güne bu toprakların bize vatan olması için gözünü kırpmadan canını veren tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum”

 


İGM Üyesi Ali Altan’dan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

İGM Üyesi Ali Altan’dan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı