Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği Başkanı Soner Gürsan: "Gazetecilerimizin Özverili Çabalarını Kutluyoruz"

Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği Başkanı Soner Gürsan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Gürsan, mesajında gazetecilerin kutsal görevini yerine getirirken gösterdikleri özverili çabayı vurgulayarak, gazetecilik mesleğine duydukları saygıyı ifade etti.

Başkan Gürsan, gazetecilerin toplumun bilinçlenmesine ve demokratik değerlerin güçlenmesine önemli katkılarda bulunduğunu belirterek, "Gazetecilik, toplumun sesi, vicdanıdır. Bu anlamlı gün vesilesiyle, tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü coşku ve minnetle kutluyor, gösterdikleri fedakarlık ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyoruz" dedi.

Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği olarak gazetecilerin yanında olduklarını belirten Gürsan, gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaparak, "Gazetecilerimizin yorucu ancak bir o kadar da anlamlı görevlerini yerine getirirken karşılaştıkları zorluklarda, dernek olarak her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Soner Gürsan, kutlama mesajında ayrıca gazetecilerin toplumun bilinçlenmesine katkı sağlayarak demokratik değerleri güçlendirmesine dikkat çekti ve gazetecilere sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir meslek hayatı diledi.

Başkan Gürsan mesajını, "Tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir meslek yaşamı diliyor, ebediyete intikal eden değerli basın mensuplarını rahmetle anıyor, başta şehitlerimiz olmak üzere Gazze'de hayatını kaybeden herkese rahmet diliyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'müz kutlu olsun" ifadeleriyle tamamladı


Gürsan: "Gazetecilerimizin Özverili Çabalarını Kutluyoruz"

Gürsan: "Gazetecilerimizin Özverili Çabalarını Kutluyoruz"