Afyonkarahisar’da Gönüller Bir Olsun Sosyal Yardımlaşma Derneği, düzenlenen mütevazi bir törenle açıldı.

Gönüller Bir Olsun diyerek yola çıkan dernek binasının açılışına derneğe gönül vermiş çok sayıda vatandaş katıldı.

Derneğin amacının gerçekten muhtaç insanlara yardım yapmak olduğunu belirten Gönüller Bir Olsun Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mukaddes Gürültü, bir ekip ile çıktıkları yolda yardıma muhtaç insanlara dokunmayı hedeflediklerini söyledi.

Başkan Mukaddes Gürültü; “Kentimizde bir çok yardımlaşma derneği var ancak bunların bir kısmı belirli insanların çıkarı için kullanılıyor. Bizler bunlardan muzdarip olan bir avuç gönüllü bu derneğimizi kurduk ve bugün açılışını yaptık. Bize bugüne kadar destek olan olmayan herkese teşekkür ediyorum. Bu derneğin bir tek amacı var; Sadece yılın belirli aylarında değil tüm yıl boyunca, gerçekten yardıma muhtaç dul, yetim, öğrenci her kim olursa, onların yanında olmak istiyoruz. Allah utandırmasın” diye konuştu.

 

PAKET TAKSİ’DEN DESTEK

 

Gönüller Bir Olsun Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin açılışına katılan Paket Taksi çalışanları da derneğe destek olmak için 24 saat hazır olduklarını dile getirdiler.

Paket Taksi olarak derneği yardımlarının dağıtılmasında ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını ifade ettiler.

Paket Taksi çalışanları, Gönüller Bir Olsun Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin tüm hayırsever vatandaşlarca da destekleneceğinden emin olduklarını söylediler.


Gönüller Bir Olsun dediler yola çıktılar

Gönüller Bir Olsun dediler yola çıktılar